U23 WRESTLING WORLD CHAMPIONSHIPS 2020

23-VUOTIAIDEN PAININ MM-KILPAILUT 2020

Painin 23-vuotiaiden MM-kilpailut Tampereella – tule mukaan vapaaehtoiseksi!

Hyvä talkoolainen,

Kiinnostaako sinua vapaaehtoistyö kansainvälisessä urheilutapahtumassa marraskuussa 2020 Tampereella? Tule mukaan iloiseen joukkoomme antamaan panoksesi Painin 23-vuotiaiden MM-kisat 2020 -tapahtumaan!

Toivottavasti liityt mukaan vapaaehtoisten kisajärjestäjien joukkoomme. Pienikin työpanoksesi on meille ehdottoman tärkeää ja korvaamatonta.

23-vuotiaiden MM-kilpailut ovat erittäin suuri tapahtuma, johon osallistuu arviolta 700 painijaa 60-70 eri maasta. Turnaus on yksi vuoden suurimmista ja kansainvälisimmistä urheilutapahtumista Suomessa. Kisapaikkana toimii Tampereen Messu- ja Urheilukeskus eli tutummin Pirkkahalli. Kaikki kilpailutapahtumat, punnitukset, joukkueiden ruokailut ja akkreditointi tapahtuvat Pirkkahallissa.

Iloiseen joukkoomme tarvitaan erilaisia ihmisiä monenlaisiin tehtäviin ajalla 16. – 30.11.2020, varsinaiset kisapäivät ovat 23. – 29.11. (ma-su). Tehtäviä ovat esimerkiksi toimiminen autonkuljettajana, ensiavussa, dopingsaattajana tai kellomiehenä/-naisena. Lisäksi tarvetta on järjestyksenvalvonnassa, liikenteenohjauksessa, lipunmyynnissä, kisapaikan rakentamisessa, siistijänä, punnitusvirkailijana, lehdistökeskuksen ja tuomareiden kahvituksesta huolehtimisessa jne… Monipuolinen kielitaito on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Jotta osaamme sijoittaa sinut sopiviin tehtäviin sinulle sopivana ajankohtana, pyydän sinua vastaamaan alla oleviin kysymyksiin ja lähettämään lomakkeen.

Kisaorganisaatio tarjoaa sinulle päivittäin ruoan ja sekä kisapaidan, josta vieraamme meidät tunnistavat.

Ulkopaikkakuntalaisille pyritään järjestämään majoitus, joka selviää tarkemmin lähempänä.

Kaikki tapahtumaan osallistuvat henkilöt pyritään akkreditoimaan etukäteen, joten lähetä sähköinen valokuva itsestäsi etukäteen Antille, Vesalle tai Esalle, yhteystiedot alla. JMM-2017 kisoissa mukana olleiden ei tarvitse välttämättä toimittaa kuvaa etukäteen.

Talkoolaisten yhteyshenkilöinä toimivat Vesa Lampinen ja Esa Karinkanta, jotka koordinoivat vapaaehtoistehtäviä ja pyrkivät sijoittamaan jokaisen haluttuun tehtävään.

Toivotaan kaikilta iloista mieltä ja joustavuutta.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Antti Pekkala
kisojen pääsihteeri
050-3450446
antti.pekkala@painiliitto.net

 

Vesa Lampinen
040-5477370
vesa.lampinen@hoganasborgestad.com

Esa Karinkanta
041-5467427
esa.karinkanta@gmail.com

 

Annan luvan käyttää yhteystietojani kisaorganisaation sisäisessä jakelussa:

6 + 4 =